Modalitate de plata

Cumperi online corpuri de iluminat - varianta simplificată!

Dacă alegi să cumperi  in cadrul magazinului online si nu in unul din magazinele de corpuri de iluminat din Brasov  consideram ca nu trebuie sa intampini greutati! Chiar din contra, dorim sa usuram intreaga procedura: am simplificat plata unei comenzi, tu doar trebuie să o alegi pe care din acestea o preferi.
Mai jos am detaliat principalele modalități de plată acceptate.

1. Numerar

Plata numerar, atât în cazul in care ai ales să ridici comanda de produse de iluminat din magazinul Smart Lighting din Brasov, Str De Mijloc Nr. 82, cat si in cazul in care preferi varianta livrarii la adresa indicată. Aceasta a doua varianta este cunoscută și ca plata ramburs ce se poate face pana in limita de 1500 de lei pentru produsele aflate in stoc.


2. Transfer bancar (Ordin de plată)

Cunoscut ca și plata prin ordin de plată, plata prin transfer bancar se face pentru produsele comandate ce depasesc valoarea de 1500 lei indiferent de stoc sau nu.

Produsele comandate ce depasesc valoarea de 1500 lei se livreaza doar dupa efectuarea platii integrale de catre cumparator prin ordin de plata.

Magazinul online lightmag.ro livreaza gratuit comenzi de peste 300 de lei, lustre, aplice, plafoniere, veioze, benzi cu LED, proiectoare, in Alba Iulia, Arad, Piteşti, Bacău, Oradea, Bistriţa, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Reşiţa, Călăraşi, Cluj Napoca, Constanţa, Sfântu Gheorghe, Târgovişte, Craiova, Galaţi, Giurgiu, Târgu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iaşi, Buftea, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Târgu Mureş, Piatra Neamţ, Slatina, Ploieşti, Mare Satu Mare, Zalău, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timişoara, Tulcea, Vaslui, Râmnicu Vâlcea, Focşani.