Modalitate de plata

Cumperi online corpuri de iluminat - varianta simplificată!

Dacă alegi să cumperi  in cadrul magazinului online si nu in unul din magazinele de corpuri de iluminat din Brasov  consideram ca nu trebuie sa intampini greutati! Chiar din contra, dorim sa usuram intreaga procedura: am simplificat plata unei comenzi, tu doar trebuie să o alegi pe care din acestea o preferi.
Mai jos am detaliat principalele modalități de plată acceptate.

1. Transfer bancar (Ordin de plată)

Cunoscut ca și plata prin ordin de plată, plata prin transfer bancar se face pentru produsele comandate ce depasesc valoarea de 1500 lei indiferent de stoc sau nu.

Produsele comandate ce depasesc valoarea de 1500 lei se livreaza doar dupa efectuarea platii integrale de catre cumparator prin ordin de plata.

 

2. Online - prin Mobilpay (Card bancar)

3.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.lightmag.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

3.2. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Lightmag in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

3.3. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: comenzi@lightmag.ro.

3.4. Plata Online - prin Mobilpay este o modalitate rapida de plata on-line cu cardul, care consta in efectuarea platii printr-un singur click prin utilizarea Tokenului aferent cardului, fara a mai fi nevoie de introducerea detaliilor aferente cardului de plata la fiecare Tranzactie.

3.5 Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Lightmag si nici nu vor fi stocate de catre de Lightmag sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este PayU SA, societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Polonia, înregistrată în Registrul Întreprinderilor ținut de Tribunalul Poznań-Nowe Miasto I Wilda w Poznaniu, sub numărul de înregistrare 0000274399, având sediul social situat în 182 Grunwaldzka, 60-166 Poznan, Polonia.

3.6. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

3.7. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).