Livrarea produselor

Livrarea se realizeaza prin curier rapid, oriunde in Romania. Pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 500 de lei, livrarea este gratuita. Comenzilor a caror valoare este de sub 500 de lei, au un cost suplimentar de livrare de 30 de lei. (inclusiv TVA). (In aria de acoperire a curierului, fara kilometri suplimentari).

Termenul de livrare este de 7-10 zile lucratoare de la confirmarea platii (in cazul platii prin ordin bancar)in mod uzual, dar termenul real va fi comunicat in momentul receptionarii comenzii.

Renuntarea la produsele comandate din alte motive decat 

  • Produs defect din punct de vedere tehnic
  • Produs deteriorat

Obliga clientul/beneficiarul la plata transportului de retur

IMPORTANT: Vă recomandăm ca în momentul primirii pachetului să verificați integritatea coletului și conținutului acestuia împreună cu curierul. Noi trimitem produsele în cea mai bună stare, dar este posibil ca acestea sa sufere deteriorări în timpul transportului. Dacă există produse deteriorate, vă rugăm să specificați pe documentele de livrare neconformitățile observate împreună cu reprezentantul curierului și să păstrați o copie semnată de acesta, pentru a ne ajuta să remediem ulterior situația creată.